BMC-2

Bistron

Bistron är en urban bar där enkel mat tillagad av riktigt bra råvaror serveras i en elegant och modern miljö.

Vägg i vägg med Konditoriet, mitt i cityvimlet kring Stureplan, ligger Bistron. Här samsas stammisar med shoppingsugna stockholmare som gärna tar ett glas vin eller en cocktail i baren.

Klassisk miljö med mörka träpaneler, stora speglar och marmor- och mässingsdetaljer skapar i kombination med en inspirerande puls, en underbar storstadsatmosfär.

Här serveras luncher såsom varma smörgåsar, hemgjorda soppor, sallader och desserter – allt tillverkat á la minute av entusiastiska kockar som brinner för grönt, organiskt och råvaror av hög kvalitet. Bistron serverar varma mackor på surdegsbröd, Ekerösallad, ostar från välmående franska kossor och annat somsmakar gott och känns rätt i hjärtat.

I baren finns barchefen Anton Olsson som tillsammans med dedikerade bartenders blandar cocktails som baseras på klassiska recept tillagade på ett hantverksmässigt vis. Ingredienser av högsta kvalitet, färska produkter och handpressade juicer.

Ta en cocktail i baren, kanske en Seville 75 med gin, pomeransjuice, pomeranssocker och champagne – och ackompanjera detta med Bistrons hemmagjorda bartilltugg så som serranochips, grönkålschips, popcorn eller flatbread med riven tryffel och Västerbottenost.

Bistron serverar även flera spännande viner på glas och titta-in-atmosfären inbjuder till ett glas vin under shoppingen eller en stimmig after work för att njuta av trevligt sällskap, atmosfären och folklivet.

 

Öppettider
Onsdag – fredag 11.00-22.00

Lördag – tisdag 11.00-20.00

Kontakt

E-post: laura.israelsson@sture...
Stureplan 4, 114 35, Stockholm

Öppettider:

Måndag - Fredag : mån-tis: 11-20, ons-fre: 11-22
Lördag 11-20
Söndag 11-20


Laddar