Escalier-2

Grand Escalier & Esque

Grand Escalier är en fransk pärla, en restaurang, bar, lounge och innergård. Till Grand Escalier går du gärna för såväl en café au lait som långa middagar med väl utvalda viner och allt däremellan.

I köket på Grand Escalier är maten ett opretentiöst genuint hantverk. Menyn står stadigt i den franska brasseriemenyn med rätter som moules marinères, bouillabaisse och steak tartare, men har även en grillavdelning. Menyn finns tillgänglig i alla delar av restaurangen och serveras från lunch till middag varje dag. På helgerna erbjuds en brunchmeny.

I anslutning till Grand Escalier finns även en året-runt-öppen innergård, som på franskt vis kallas Jardin. Bardelen på Grand Escalier, en cocktailbar med höga ambitioner, är starkt förankrad i det franska med generöst utbud av pastis, absinth och franska starkviner. Baren är levande från lunchtid och när eftermiddagen övergår till kväll förvandlas även loungen och innergården till en livlig barmiljö med härlig avslappnad stämning.

Innanför Grand Escalier Brasserie & Jardin finns en ambitiös cocktailbar. Bland loungigt sköna fåtöljer och soffor håller Putte Ponscbach och barchef Martin Elmqvist hov.

 

Öppettider:
Mån: 11-24
Tis: 11-01
Ons-Lör: 11-02
Sön: 12-17

Kontakt

Telefon: 08-519 422 72
E-post: info@grandescalier.se
Web:
Stureplan 4, 114 35, Stockholm

Öppettider:

Måndag - Fredag '
Lördag '
Söndag '


Laddar