Sture-low

Sturecompagniet

Sturecompagniet har sedan länge varit en av Stockholms mest populära nattklubbar.

Sturecompagniet, en av Sveriges mest anrika och legendariska nattklubbar, liknar med sin unika sekelskifteslokal och unika takhöjd, inget annat i landets krogliv. Fyra salar i två plan runt en vacker ljusgård gör Sturecompagniet till en magnifik nattklubb med flera enheter och stilar. Suite, V***** och RnB-klubben 309 är de mytomspunna och intima klubbarna-i-klubben som huserar på Sturecompagniet.

Magnumbaren

Magnumbaren är en ren party-bar där disco och partyhits från 70-, 80-, 90- och 00-talen mixas i en salig blandning. I Magnumbaren står ingen stilla och oberörd – det är afterskistämning från början till slut.

Terassbaren

Den mäktiga Terassbaren är hjärtat av Sturecompagniet och finns i den vackra ljusgården i mitten av huset. Här spelas de senaste kommersiella hitsen med en touch av house. Allt är magiskt ackompanjerat för husets största bar och dansgolv av vår egen resident DJ Taang.

309

309 är en intim och spretig urban-klubb, där sofistikerat möter lekfullt i en skön blandning, med all fokus på dans, allsång och eurofuri. Det bjuds på bred urban musik i form av hiphop-anthems och sexig RnB varvat med mashup’s, dansant elektronika, 80-talsklassiker och alla korsbefruktade genrer där emellan.

Öppettider:

Torsdag-lördag kl. 22-03

Kontakt:

Ted Mellin, nattklubbschef

 

Kontakt

E-post: nettan@stureplansgrupp...
Stureplan 4, 114 35, Stockholm

Öppettider:

Måndag - Fredag -
Lördag -
Söndag -


Laddar