Woolrich-2

Woolrich

Outdoor märket Woolrich, grundades år 1830 i den lilla staden Woolrich i Pennsylvania, USA. Under 80-talet gjorde ett italienskt modehus ”fashion” av varumärket genom att skapa linjen Woolrich John Rich & Bros.

Den amerikanska och italienska delen är idag två separata bolag. Den italienska delen är mer anpassad till storstadsliv med en figurnära och modernare design samtidigt som den fortfarande återspeglar Woolrichs ursprung som står för; work wear, utility wear och outdoor wear.
Woolrich butiken i Stockholm är den första flagship butiken för den italienska kollektionen i Skandinavien och det första steget för Woolrichs satsning i Nordeuropa. I den nya butiken finns ett brett sortiment av design kläder av hög kvalitet för både män och kvinnor. Mest känt är Woolrich för den populära ”Artic Parka jackan” som bland annat har setts på kändisar så som Sarah Jessica Parker, Penelope Cruz och Oliver Martinez. Så kom gärna och besök butiken för att få en känsla av vad Woolrich verkligen står för.

Kontakt

Telefon: 08-679 97 02
E-post: info@woolrichstore.se
Web:
Stureplan 4, 114 35, Stockholm

Våra varumärken

Woolrich

Öppettider:

Måndag - Fredag 10-19
Lördag 10-17
Söndag 12-17


Laddar