stureold

Sturegallerian

Ett smakfullt urval av allt.

I själva hjärtat av Stockholm, vid Stureplan, finner du Sturegallerian med ett brett och smakfullt urval av riktigt bra shopping, spännande restauranger och modern livsstil.

Centralt beläget är det ett vattenhål för manliga och kvinnliga fashionistas, bokmalar, gourmeter, audiofiler, fikafantaster, inredningsentusiaster och kvalitetsmedvetna konsumenter. Men det är även en naturlig mötesplats, en smältdegel och ett nav för cityliv både dagtid och nattetid med pubar, barer, nattklubbar, nöje och rekreation.

Det är själva startpunkten och slutstationen för såväl boende som besökare i Stockholm. Med det rika utbudet av skandinaviska och internationella varumärken representerade i Sturegallerians affärer, är detta det ställe i Stockholm du varken kan eller kommer att missa. Välkommen.

Centrumchef

Lotta Moos
lotta.moos@aberdeen-asset.com

Marknadsansvarig

Linda Monie
linda.monie@aberdeen-asset.com


Wise words from a wise man!  #maruschkademargo #sturegallerian #quote #ysl #yvesaintlaurent

Gorgeous dress #Monroe #sturegallerian #stureplan #fashion #mode #pink #dress #couture #glitter… http://t.co/QT9IUFJ7ms

Most gorgeous dresses at #Monroe #sturegallerian #stureplan #gallerian #mall #luxury #dress #couture http://t.co/O1KX9qwqPv

Misstänkt #brand i #sturegallerian … #stureplan kryllar av brandmän…
Någon som bakat för många bullar inför #kanelbullensdag mån tro?

Whats this now.. #ceannis #new #news #sturegallerian #luxe #luxury #excited #decor #details #shopping by ecj.inte… http://t.co/blxVJ1c9oZ