Dataskyddspolicy


INFORMATION OM BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER
Vi samlar in personuppgifter när du blir medlem i vår kundklubb. Din integritet är viktig för oss och vi vill därför att du läser vidare för att få veta mer. En personuppgift är all slags information som kan kopplas till dig som person, till exempel namn, adress, kontaktuppgifter som telefonnummer och epostadresser.


PERSONUPPGIFTSANSVARIG
Sturegallerian AB är personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter som vi gör själva
eller annat företag gör på vårt uppdrag.

 

UNDER DITT MEDLEMSSKAP
Under tiden som du är medlem i vår kundklubb sparar vi din e-postadress. Vi sparar bara dina
uppgifter så länge du är medlem.

 

NÄR DU AVSLUTAR DITT MEDLEMSKAP
Du kan när som helst välja att avregistrera dig och vi tar då bort dina personuppgifter.

 

DINA RÄTTIGHETER
Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi hanterar om dig, ett registerutdrag. Du  har också rätt att få felaktiga uppgifter rättade. Du har också rätt att kräva att vi begränsar vår behandlingav dina personuppgifter om du till exempel anser att de inte är korrekta. Du har också rätt att klaga påhur vi behandlar dina personuppgifter till oss och till tillsynsmyndigheten, vars namn per den 25 maj 2018 är Datainspektionen. Det kan du göra om du tycker att vi inte behandlar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen.


KONTAKT
Personuppgiftsansvarig: Sturegallerian AB.
Du har rätt att få veta vilka uppgifter vi lagrar om dig. För att erhålla ett registerutdrag vänligen
kontakta CBRE Asset Services, som behandlar uppgifterna åt oss, på telefon: 08-4101 8700.