Jasmin Basati från Björk & Berries

Ekolyx till någon du tycker om

- Välkommen in till oss. Här finns naturliga och effektiva produkter för ansikte, kropp och händer, säger Jasmin. Våra parfymer är inspirerade av de olika skandinaviska årstiderna. Vad sägs om en spa-dag med scrubtvål, badolja och kroppsserum som passar både för kvinnor och män?

Björk & Berries är ekolyx som andas svenskt, naturligt och ekologiskt. Skönhetsvård med ursprung i den svenska naturen och kulturen. - Vi använder ingredienser som björklöv, bark, havtorn, trollhassel, essentiella oljor, aloe vera och olika vitaminer, konstaterar Jasmin.

Prova gärna något ur serien White Forest som har björk som huvudingrediens. Doften är sensuell och melodramatisk, fylld av trä och frisk skogsluft och med ingredienserna rabarber, vetiver och tonkaböna. Never Spring med havtorn ger en längtan efter våren som aldrig tycks komma. Eller Dark Rain där trollhassel är den aktiva ingrediensen, som är inspirerad av den första regniga höstdagen och har en jordig doft av trä och ambra.

 
DSC_6005.jpg

FLAGSHIP STORE
Jasmin Basati från Björk & Berries ger dig sköna tips i butiken i Sturegallerian.

BÄSTA TÅRTAN
Jasmin tipsar om ett besök hos Carolina N&G Nails och något snyggt från Stylein. Eller chokladtårtan från Gateau som är en favorit!

BODY SERUM
Body Serum med en bas av sex olik essentiella oljor för att förbättra hudens elasticitet samt återfukta huden på djupet. 450 kronor för 200 ml.